Jan Geerts

Jan Geerts

Mijn blog - reacties welkom


Dinsdag 19 januari 2010

Hoofdstuk 1Posted by Jan Geerts Tue, January 19, 2010 20:20:36

En dan is ineens de dinsdag voorbij. Leek zo lang te worden. Vanmorgen laatste overleg met BM’s. Stevige agenda afgewerkt. Goed team samen. Altijd bereid om elkaar te vinden in de discussie. Taken voor de komende tijd verdeeld. Inhoud van verschillende taken besproken. BM’s hebben het heel druk. Veel overleg. Ze regelen veel voor mijn afscheid. Gisteren zei een collega dat ze het gevoel had dat het na vrijdag vakantie is. Klopt niet. Voor collega’s. Wel voor mij.

Vanmiddag computer opgeruimd. Mooi leeg bureau. Misverstand met ZM’s. Dachten vanmiddag vergadering te hebben. Blijken verkeerde personeelskalender te hebben gebruikt en correctie niet te hebben gezien. Misschien donderdag nog kort laatste overleg regelen.

Afscheid komt snel dichterbij! Twee dagen! Donderdagavond begint het echt. Dagelijks komen mensen langs om een hand te geven. Kunnen vrijdag niet.

De kraammand had vandaag een cryptogrammenboekje. Mooi voor Schier. Onze jongste kat heeft de mand tot slaapplek gemaakt.

Morgen nog even wat incasseren voor het RZF. Mooi dat organisaties zich voor het fonds inspannen. Op de website van de Margriet staat een wekelijks blog van het RZF. Vandaag heb ik het geschreven. Zie onderstaande link.

http://www.margriet.nl/mijn-margriet?user=cobypasveer

Kinderen. Mad World.

http://www.youtube.com/watch?v=4N3N1MlvVc4


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Ina Wed, January 20, 2010 19:58:04

Het was ook mijn laatste werkdag vandaag met jou als directeur Jan! Heel vreemd zoals Annet al zei en onwerkelijk. Nog 2 nachtjes slapen zeiden de kinderen in onze klas vandaag. En dat is zo! Nog maar 2 nachtjes slapen!.........

Jan GENIET er van en dat zullen wij, SAMEN MET JOU ook doen!

Posted by Marchien Wed, January 20, 2010 16:53:05

Nou die drukte van die BM's valt nog wel wat mee hoor........ tja het valt jou misschien wat meer op als deze laatste twee weken toch wel heel geregeld even de deur wordt dichtgetrokken. Maar buiten ons zijn alle collega's én kinderen én een aantal ouders heel erg druk, maar die laten dat nog niet zo blijken, maar dat zul je nog wel merken dan aan het eind van de week!

Lieve collega's, alvast heel erg bedankt voor alle inzet en we gaan er een supermooie dag van maken met z'n allen!!!

Dus Jan, dubbel en dwars genieten dan maar!

Liefs Marchien

Posted by Dennis Wed, January 20, 2010 10:47:18

Veel geluk met je laatste dag "Ome Jan", ik heb je blog pas vandaag gevonden maar al heel wat stukjes gelezen. Hele fijne dag.

Dennis

Posted by annet Tue, January 19, 2010 22:53:55

Laatste werkdag van mij met jou als directeur... een vreemd, raar gevoel.
En nu op naar de vrijdag, het echte afscheid. Het wordt vast een hele bijzondere dag. Hoop dat je er volop van kan genieten en dat het je weer vele mooie herinneringen zal opleveren.

Posted by Astrid Tue, January 19, 2010 21:45:31

De dagen vliegen inderdaad voorbij. Voordat je het weet is het vrijdag. Ik hoop dat alles gaat verlopen, zoals we in onze gedachten hebben. Iedereen doet zijn uiterste best om er een mooie dag van te maken. De spanning loopt voelbaar op!

Jan, geniet van alle mooie dingen die gaan gebeuren.