Jan Geerts

Jan Geerts

Mijn blog - reacties welkom


Zaterdag 23 januari 2010

Hoofdstuk 1Posted by Jan Geerts Sat, January 23, 2010 13:52:15

Wat kan er veel rondgaan in je hoofd tussen vrijdagavond en zaterdagmiddag.

Wat een ontzettend mooie dag! Ik heb van alle elementen genoten! Het ophalen ’s morgens, de ontvangst van alle kinderen op het plein, het draaiorgel, het lied. In de klassen. Iedere groep had iets origineels bedacht. Fijn dicht bij de kinderen zijn. De puzzelstukjes niet op hun plek krijgen, de fantastische flashmob. Het Jan Geertsplein. De verrekijker.

Tussen de middag lunch met alle collega’s. Laatste keer samen. Iedereen had wat gemaakt. Mooi collega-boek gekregen. Het prachtige e-book! Heel erg mooi beeld. Krijgt ereplek. Goed samen afgesloten. Met filmpje en steen.

De schitterende film. De ludieke toespraken, de tussenacts de hele receptie door, van T-shirts tot sollicitant en bouwvakkersblues, de studenten die hielpen, de waarderende woorden. De vele gasten. Alle mensen die ik er graag bij wou hebben, waren er. ’s Avonds een fantastische band. Leuk spel. Ontzettend goede sfeer. Hartstikke goed geregeld, goed gedaan. Afscheid van mensen waar ik erg veel om geef.

Er is heel goed nagedacht over wat bij mij past. Ik zou niet weten hoe ik iets anders had gewild. Topdag. Wat een werk en inzet! Heel dankbaar.

En dat allemaal en nog veel meer giert door het hoofd.

Hieronder de beelden.

http://player.omroep.nl/?aflID=10553565

http://www.coevordenhuisaanhuis.nl/?n_id=129474&s_id=556